Fasádny WS silikón DOWSIL 791 600 ml

Kód:PDS379

DOWSIL™ 791 je jednozložkový, neutrálny, nízko-modulový silikónový tmel obzvlášť vhodný na zasklievanie a tmelenie spojov v obvodových plášťoch a štrukturálnych fasádach. Tmel je odolný voči poveternostným vplyvom.

Aplikácia:
  • Tmelenie
Podklad:
  • Sklo , Kov , Betón
od 26,42 €
/KS
Skladom
Dodanie do 48 hodín
InStock

Popis

Vlastnosti:

  • Tmel ideálny pre dilatačné, spájacie a iné spoje
  • Neutrálne vytvrdzovanie
  • Bez zápachu
  • Zodpovedá ISO 11600-F&G 25LM
  • Vysoká odolnosť voči pôsobeniu ozónu, ultrafialovému žiareniu a extrémnym teplotám
  • Celková zmena tvaru ± 50%
  • Kompatibilný s typickými PVB fóliami. Skúšky pre konkrétny projekt na vyžiadanie
  • Jednoduché, tradičné zapracovanie
  • Vynikajúca odolnosť voči poveternostným vplyvom
  • Dobré zotavenie po roztiahnutí a stlačení
  • ​Vynikajúca stabilita v širokom spektre teplôt: -50°C až 150°C

Súvisiace články

Kia

Kia

Pri stavbe 300m2 fasády nového showroomu KIA v českom meste Zlín, sme sa podielali na tvarovo netradičnej celosklenenej štrukturálnej fasáde. Novostavba je prevedená podľa KIA MOTORS – CUBE RED, ktorého charakteristikou je kubický tvar.

AFI City Tower A

AFI City Tower A

AFI City je prvou kancelárskou budovou v Prahe, ktorá sa môže pochváliť čistiacim systémom vzduchu na báze ionizácie spoločnosti Global Plasma Solutions, ktorý odstráni na 99.8% všetkých nebezpečných vírusov vrátane SARS-COV-2. AFI City Tower A je administratívna budova z dielne architektonického štúdia CMC Architects. Ide o výškovú budovu s 19 nadzemnými a 3 podzemnými podlažiami s celkovou prenajímateľnou plochou 17 300 metrov štvorcových. Budova je navrhnutá ako energeticky úsporná a smeruje k získaniu certifikátu BREEAM Excellent. Konštrukcia je tvorená celopresklenou fasádou, pred ktorou sú predsadené nepravidelne ohýbané zvislé slnolamy, ktoré zvýrazňujú vertikalitu celej stavby. Pri budovaní AFI City sme sa podielali silikónovými a polyuretánovými tmelmi.

Vila Modřany

Vila Modřany

Pri stavbe fasádneho plášťa vily v Pražských Modranoch sme sa podieľali s fasádnymi silikónmi, podkladovými profilami a okennými páskami.

Envelopa Office Center

Envelopa Office Center

Envelopa Office Center je projekt modernej administratívnej budovy v centre mesta Olomouc. Projekt má 6 nadzemných poschodí a 3 podzemné poschodia s celkovou rozlohou 15 tisíc m2 prenajímateľných plôch. Stavba získala prestížne ocenenie Najlepšia z realít – Best of Realty 2021. V parteri ponúkne služby bistro michelinského kuchára Romana Paulusa.

Materská škôlka

Materská škôlka

Pri stavbe novej materskej škôlky v českom meste Semily sme sa podieľali na stavbe stĺpikovo priečkovej štrukturálnej fasády. Išlo o stavbu s presklenými lomenými obvodovými stenami a dvoma kruhovými svetlíkmi kde sme dodávali produkty ako fasádny WS silikón DOWSIL 791, fasádnu fóliu EPDM COMPLETE, tesniacu fóliu Bituplast AW, lepidlo na fasádne fólie TFS, či primér ISO-TOP SPRAY.

Hotel Thermal

Hotel Thermal

Na rekonštrukcii 3 300 m2 fasády hotela Thermal v Karlových varoch, ktorý je známy českým medzinárodným filmovým festivalom, sme sa podieľali s podkladovými profilmi, s okennými páskami a fóliami, ale tiež s tmelmi, lepidlami či penami.

City Campus

City Campus

Na Čiernej lúke v Českej Ostrave, konkrétne za Divadlom Antonína Dvořáka vznikol nový multifunkčný kampus Ostravskej univerzity, ktorá stavby budov realizovala v spolupráci s mestom Ostrava. City Campus bude slúžiť nielen študentom, ale aj širokej verejnosti. Je ďalším významným míľnikom v histórii univerzity aj mesta.

Štrukturálne silikóny Dow

Štrukturálne silikóny Dow

Od januára 2020 máme v ponuke silikóny Dow vhodné na štrukturálne zasklievanie s výnimočnými vlastnosťami.

Nivy Tower

Nivy Tower

Výroba atypických elementov fasády pomocou špeciálnych lepidiel OTTOCOLL a ich následná montáž a utesnenie pomocou štrukturálnych lepidiel a tmelov DOWSIL.

Skalní útes

Skalní útes

Stavba Skalní útes v Pražských Holešoviciach je železobetónový monolitický skelet doplnený o stužujúce steny celkovo 7-poschodovej budovy s ​​komerčným priestorom v prízemnom dvojpodlažnom parteri a 40-timi bytmi. Budova je ukončená plochou strechou na železobetónovej stropnej doske so záhradou. Dodávali sme tam konštrukčno-tepelnoizolačné dosky, fasádne silikóny a expanzné pásky.

Kliknutím na „Prijať všetko“ súhlasíte s tým, že môžeme o vás zhromažďovať informácie na rôzne účely vrátane: Funkcionality, Štatistiky a Marketingu